HTML

Friss topikok

Adósságai miatt vetkôzik Molnár Anikó

2007.07.27. 10:20 bellini

Molnár Anikó néhány hete erotikus show-val járja a szórakozóhelyeket kedvesével, Angelóval. A Nagy Ô elárulta, a pénzhiány miatt döntött úgy, ezután vetkôzéssel keresi meg kenyerét, de menet közben megszerette új munkáját. Egyetlen vágya, hogy az adósságai törlesztése után, Portugáliába utazhassanak Angelo szüleihez.

Molnár Anikó és Angelo közös show-ja sikert sikerre halmoz. Legutóbb Kaposvár környékén léptek fel, ahol hihetetlen ováció fogadta ôket.
- A mûsor alatt végig kórusban skandálták a nevünket, sikítottak, tapsoltak, akár egy rock koncerten – büszkélkedett az egykori valósághôs. – A közönség lelkesedésének és a rengeteg gyakorlásnak köszönhetôen már én is sokkal természetesebben mozgok a színpadon, mint kezdetben. Elôször csak a pénz miatt mentem bele ebbe az egészbe, de most már alig várom a következô fellépést.

Anikó abban bízik, hogy idôvel nemcsak magánélete, hanem anyagi helyzete is rendezôdik.
– Sajnos rengeteg adósságot kell visszafizetnem - szomorkodott a hajdani Nagy Ô. – Részletre vásároltam az autómat, és a házunkon – amiben anyukámmal lakunk – is jelzálog van. Az elmúlt hónapokban csupán alkalmi munkáim, voltak, különbözô rendezvények háziasszonyaként. Bízom benne, hogy a Hara-show mûsorszervezô segítségével, egyre több fellépésünk lesz, és végre egyenesbe jövünk. Nincsenek nagy vágyaim, az egyetlen álmom, hogy Angelo szüleit meglátogathassuk Portugáliában. De sajnos erre még nem jut a keresetünkbôl. Pedig már nagyon várnak minket, és én is szívesen megismerném ôket – mondta Anikó.

borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: média celeb magyar bulvár pletyka hír botrány sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr4126235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása