HTML

Friss topikok

Hétvégén kel egybe Usher és kedvese

2007.07.26. 15:42 bellini

Hétvégén, nagy ceremónia keretén belül elveszi feleségül kedvesét Usher. Az énekes és Tameka Foster Los Angelesben esküsznek meg, adja hírül a 1se.co.uk.

Foster és Usher hétvégén házasodnak össze. A lakodalomra Reid Hampton otthonában kerül sor, olyan sztármeghívottakkal, mint Jay-Z, Beyonce Knowles és Janet Jackson.

Usher édesanyja, Jonetta Patton aki egyben az énekes menedzsere is volt, valamint volt asszisztense, Simone Smalls nem kapott meghívást az eseményre. Úgy tűnik, hogy mindkettő Tameka kérésére lett elbocsátva, mert nem egyeztek bele kapcsolatukba.

Múlt hónapban a pár azt is bejelentette, hogy a 38 éves Tameka első közös gyereküket várják, aki decemberben érkezik a világra.

„Minél hamarabb szeretnék az esküvőt letudni, mert nem szeretnék ha Tameka az előtt szülne” – nyilatkozta a pár egyik ismerőse.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka énekes hír buli sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr23125859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása