HTML

Friss topikok

Minden idők legviccesebb filmalkotásai

2007.07.24. 10:36 bellini

A toplista, melyet a The Observer újság olvasói hoztak létre, 50 olyan filmalkotást tartalmaz, amelyek minden idők legviccesebb alkotásai közé sorolandó.

A toplista első helyezettjén az 1979-ben alkotott Brian élete foglal helyet, Terry Jones rendezésében. A második helyen az 1980-ban készített Airplane című alkotás szerepel, Leslie Nielsenel a főszerepben. Ezt követi a Van, aki forrón szereti 1959-es alkotás Marilyn Monroe és Tony Curtis szereplésében.

A Nagy Lebowski – 1988-ból és Az ifjú Frankestein – 1974-ből alkotások is felkerültek a toplistára. Utóbbiért Gene Wilder és Mel Brooke színészeket Oscar díjra jelölték.

A vicces filmek toplistáján többek között olyan alkotások tűnnek fel mint az 1964-ben Stanley Kubrick által rendezett Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb, vagy az 1998-ban készített Cameron Diaz és Ben Stiller főszereplésében játszódó Keresd a nőt ! című alkotás.

A legújabb filmek közül Shrek is bekerült a legjobbak közé, valamint a 2006-ban rendezett Borat. A szavazatokat a The Observer olvasótábora adta le több mint egy hónap alatt.

Forrás: Kakukk

Szólj hozzá!

Címkék: film színész toplista hír sztárok celebek érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr49124198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása