HTML

Friss topikok

Duettet készített Santana Tina Turnerrel

2007.07.24. 10:08 bellini

Carlos Santana és Michelle Branch közös dala, a Game of Love igazi slágerré vált, a dal olyannyira népszerű volt, hogy két Grammy díjat is elnyert.

Santana most azonban a dal eredetiét szeretné megismertetni a nagyközönséggel. Azt szeretné ha Tina Turner és ő közösen adnák elő a dalt.

Úgy tűnik a híres gitáros kívánsága októberben megvalósul, ugyanis ekkor kerül a boltokba Santana Ultimate Santana című korongja, amin a Game of Love mindkét változata fent lesz majd, adja hírül az examiner.com.

„Sok énekesnőt neveznek királynőnek, de csak egy Tina Turner van. Nem szeretném ha félre értenének. Tisztelem és nagyon tartok Michellehez és azt hiszem nagyon jól előadta a dalt” – nyilatkozta Santana.

Eredetileg a dal Santana Shaman című korongján szerepelt, 2002-ben. A gitáros felkérte Tina Turnert énekelje el vele együtt a dal, az énekesnő pedig igent mondott. Az énekes-gitáros azt is bevallotta, hogy a Tina által énekelt verzió a kedvence, és senki sem tud olyan hangjegyet elérni mint Tina Turner.

Az Ultimate Santana olyan régi dalokat is tartalmazni fog majd, mint a Black Magic Woman és az Oye Como Va, valamint olyan új dalokat, mint a Smooth.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: média esemény bulvár hír sztárok énekesek celebek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr68124165

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: oleos essenciais que fazem o cabelo crescer 2017.11.28. 20:46:22

A következő Fényadó tartalmából - Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása