HTML

Friss topikok

The Fray: Tényleges világsiker

2007.07.20. 12:57 bellini

A 2002-ben osztálytársakból verbuválódott 4 tagú banda "How to Save a Life" (Hogyan menthetsz meg egy életet...) című dala sok embernek segített és nyújtott támaszt, vigasztalást.

A csapat frontemberét, Isaac

 Slade-et személyes élmények és tapasztalatok inspirálták a megindító dal megírásakor. A The Fray fantasztikus sikerének titka az, hogy dalaik mélyen megérintik az embereket. Amerika jelenleg egyik legnépszerűbb csapatának sikere már Európát is elérte.

A DAL TÖRTÉNETE
A "How to Save a Life" című dal születése Slade személyes élményeivel kapcsolódik össze, amikor segítőként dolgozott egy táborban, ahol különféle problémákkal küszködő fiatalokkal foglalkozott. Az énekes egy átlagos amerikai fiatal gondtalan életét élte, amikor ebben a táborban összetalálkozott egy 17 éves zenész fiúval, aki komoly magánéleti problémákkal küszködött. A segítő munka során rengeteget beszélgetett a fiúval, aki egyre inkább megnyílt előtte, mégis megrendítő volt számára a felismerés, hogy igazából nem létezik útmutató a fiú megmentésére és alapvetően embert próbáló - néha lehetetlen - feladat segíteni azokon, akik bajba jutottak és várják a segítséget.

#1
Kanada #1 (három hétig)
Malajzia #1 (három hétig)
Ázsia-Óceánia régió #1 (három hétig)
Hong Kong #1 (két hétig)
Ausztrália #1
Új-Zéland #1

#2
Dél-Afrika #2 (Highveld Top 30)
Írország #2
Norvégia #2

#3
Görögország #3

#4
Európa #4

#6
Franciaország #6

#7
Belgium #7
Dánia #7

#8
Mexikó #8
Olaszország #8

#9
Hollandia #9

Szólj hozzá!

Címkék: zene toplista hír sztárok énekesek celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr2121784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása