HTML

Friss topikok

Senkinek sem kellenek a Fresh-lányok

2007.07.17. 09:19 bellini

Már nem elég a tökéletes külsô, énekelni is tudnia kell annak, aki a hazai szórakozóhelyeken szeretne fellépni. A tulajdonosok szerint nincs igény a tátogókra. Napjaink legismertebb lánycsapata, a Fresh így komoly bajba kerülhet, hiszen – mint azt korábban megírtuk - a két szépségnek nem erôssége az élô koncertezés.

   Egyre nagyobb igény van az élô koncertekre. Bár a kilencvenes években hatalmas sikert arattak a fazon alapján összeválogatott fiú- és lánycsapatok, a botfülû ámde szexis sztárocskák, mára – a komoly versenynek köszönhetôen – eltûntek a kirakatzenészek. Utolsó képviselôjük a Fresh együttes, egyre kevesebb felkérést kap, mióta napvilágra került: csak tátognak a színpadon. Önálló koncertje szinte egyáltalán nincs a duónakl, csupán különbözô rendezvények egyik mûsorszámaként tûnik fel. A csapat honlapja szerint, júliusban például egyetlen haknija sincs Andinak és Vikinek. Megkérdeztük néhány hazai szórakozóhely üzletvezetôjét, miért nem lép fel náluk a Fresh együttes.
A Lucky 13 Pub tulajdonosa, Panda elmondta, hogy hang nélkül ma már nem viheti sokra egyetlen énekes sem.

Olvasd tovább a cikket ITT.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: média bulvár pletyka hír sztárok énekesek celebek együttesek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr37119448

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://Www.iloveyou520.cn/Comment/html/index.php?page=1 2017.10.15. 16:29:08

Pokemon heart gold deutsch event shaymin code - Does imitrex have aspirin in it

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása