HTML

Friss topikok

Ismét együtt Kylie és Olivier ?

2007.07.16. 13:44 bellini

Kylie Minogue nem tudja elfelejteni ex-pasiját, Olivier Martinezt, akivel az utóbbi időben titokban találkozik, adja hírül a Daily Mail magazin.

Párizsi látogatása alatt Kylie Minogueot a francia színész karjaiban kapták lencsevégre, egy, a színész lakása melletti kávézóban.

Úgy tűnik, Martinez és az énekesnő barátok maradtak a szakítás után is, Kylie többszőr igénybe veszi a színész házát, amikor orvosi kivizsgálásokra érkezik Párizsba.

Közös barátaik szerint az egykori pár még mindig érez egymás iránt vonzalmat, így nem kizárt ha ismét összejönnek.

„Kylie és Olivier egyre többet találkozott az utóbbi időben. Sokat beszélgetnek egykori kapcsolatukról” – nyilatkozta Olivier egyik barátja.

 A pletykákkal ellentétben az énekesnő szóvivője tagadta az állítgatásokat. „Nem igaz, hogy ismét együtt vannak. Az igaz, hogy sokat találkoznak, de csak mint barátok.”

Szólj hozzá!

Címkék: média bulvár pletyka színész sztárok celebek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr76118896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása