HTML

Friss topikok

Horváth Éva hét év után újra levetkôzik

2007.07.08. 11:00 bellini

Horváth Éva hét év után ismét levetkőzik a Playboyban. Az egykori szépségkirálynő ezúttal szeretné felülmúlni egykori önmagát, így kemény edzéssel készül a fotózásra, amelynek egy egzotikus tengerpart ad otthont.

Horváth Éva bájait hamarosan megcsodálhatjuk a nyuszis magazin hasábjain. Radnai Péter, a Playboy fôszerkesztôje lapunknak elmondta, hogy Horváth Éva a közeljövôben a Plaboy címlapján szerepel majd.
– Éva szépsége és vonzereje szerintem töretlen, a közeljövôben a címlapunkon szerepel.
Lapunk megtudta, Éva félmillió forintért vetkôzik, de errôl Radnai Péter nem árulhatott el pontos információt.

– Összegekrôl, szerzôdésekrôl nem szoktam beszélni, de ha az ügy aktuálissá válik, biztos meg tudunk egyezni Évával.
Horváth Éva elmesélte, hogy egy címlapfotózás mindig rengeteg felkészüléssel jár, így minden bizonnyal ô is megkétszerezi majd a konditeremben eltöltött idejét, hogy a fotózásra tökéletes formában legyen.
– Szeretném felülmúlni, az elôzô Playboy sorozatomat, amit hét évvel ezelôtt készítettem – mondta eltökélten a szépség. – Ráadásul azt mondják, hogy egy nô, ilyen idôszakonként újul meg, változik át. Kedvelem a tengerparton készült képeket, így szeretném, ha a fotózásra valamilyen egzotikus helyszínen kerülne sor. Természetesen szeretném, ha a koncepciót én magam találnám ki, hiszen én tudom a legjobban, hogy mi áll jól nekem.
Éva elmondta, hogy szülei véleményét minden egyes alkalommal kikéri, mielôtt levetkôzne. A családnak azonban nincs kifogása az ellen, hogy lányuk megmutassa bájait egy igényes képsorozaton.
Éva egyébként nincs egyedül, az utóbbi idôben több olyan hírességet láthattunk a férfimagazinban, akik korábban már levetkôztek. A fôszerkesztô szerint nincs vége a sornak.
– Azokat a régebben szerepelt sztárokat, akik még mindig felkeltik olvasóink érdeklôdését, szívesen szerepeltetetjük a lapunkban újra – tudtuk meg Radnai Pétertôl.

Szólj hozzá!

Címkék: média celeb magyar bulvár pletyka botrány sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr94113898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása