HTML

Friss topikok

Férjhez ment Eva Longoria

2007.07.07. 09:25 bellini

Tony Parker profi kosárlabdázó, az NBA játékosa tegnap feleségül vette a Született Feleségek sztárját, a 32 éves Eva Longoriat Párizsban.

A Notre Dametól nem messze a Place Baudoyer tartotta polgári esküvőjét Eva Longoria és Tony Parker, a fiatal párt Párizs főpolgármestere, Bertrand Delanoe adta össze, aki többek között az is megjegyezte, hogy nagyon örvend annak, hogy a pár a Fények Városában kelt egybe.

Longoria rövid, rózsaszín Chanel ruhában, míg vőlegénye sötét öltönyben jelent meg a ceremónián.

Longoria férje, a 25 éves, francia állampolgárságú Tony Parker Belgiumban született, Franciaországban nőtt fel kosárlabdázóként.

Az egyházi szertartást ma tartják a „királyok kápolnájába”, a Louvre közelében álló Saint-Germain-l'Auxerrois templomban. A lakodalomra a 17-ik századi Vaux-le-Vicomte kastélyban kerül sor, Párizstól mintegy 55 kilométerre.

Az esküvői bulira olyan neves személyiségeket hívtak meg, mint Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones, Jamie Foxx, Lionel Richie valamint a színésznő sorozatbeli kolleganői.

A vőlegény a Le Pariesien lapnak tegnap adott interjújában elmondta, hogy Evaval egyfolytában a gyerekekről beszélnek, Parker pedig kislányt szeretne.

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény bulvár hír buli party sztárok hírességek celebek érdekességek parizs

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr64113360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása