HTML

Friss topikok

SARAH McLEOD MÁTÓL A DANUBIUS RÁDIÓBAN!

2007.07.02. 19:11 bellini

Ma este debütál a Jáksó HOT 20 című műsorban Sarah McLeod "He Doesn't Love You" című megaslágere, amely hónapok óta a klubok egyik legnagyobb kedvence világszerte. A MAHASZ Dance Top 40 listán 11 hete első helyezett felvétel számos vidéki rádiós játszás mellett mától a Danubius Rádióban is hallható!

Az ausztrálok egyik legnépszerűbb rockénekes-nője két remix segítségével került a dance chartok élére. Mindössze pár hónapja kezdett beszivárogni a klubokba a hölgy "He Doesn't Love You" című dalának Hook N Sling és - hazai vonatkozásként büszkén - Tommyboy remixe. Sarah McLeod ugyanis egészen addig főleg rockzenei karrierjéről, a The Superjesus nevű zenekar énekesnőjeként volt híres, majd tavaly ősszel megjelentette "He Doesn't Love You" című dalát, amely a remixek formájában megjelent a brit Renaissance kiadónál, onnan már csak egy lépés volt Magyarország.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene bulvár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr37110267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása