HTML

Friss topikok

Rúzsa Magdi százezrekkel bulizott

2007.07.01. 13:38 bellini

Rúzsa Magdi csak arra vágyott, hogy Bryan Adams meghallgassa és megrázza a kezét, és jól sikerüljön a fellépése. A kishegyesi pacsirta kivételesen nem mezítláb, hanem új csukájában énekelt. A gigabuli előtt beszélgettünk vele.

"Itt lesz több százezer ember, ez nagyon nagy dolog” - lelkesedett Magdi. Az éne-kesnő gyermekkora óta rajong Bryan Adamsért, az Arénába is elment, hogy megnézze. A nővéremmel imádtuk a Robin Hood zenéjét, sokat énekeltük. Nagyon tetszik a stílusa. Szeretném, ha meghallgatna! Jó lenne találkozni vele, legalább kezet rázni.”

Magdit nem változtatta meg a hirtelen jött siker, sőt.

"Csoda, hogy ilyen szép dolgok történnek velem, élvezem minden percét. A napokban léptem fel Sopronban, a közönség tombolt, pedig fájt a torkom. De azt mondtam, nem érdekel, ha nem jön ki egy-egy hang tisztán, buli van! Ugrálok egész nap, mint egy gumimaci. Lehet, néhányan kezdik unni az állandó vigyorgó arcomat.”

Ifjú korával magyarázható, hogy ezt az euforikus érzést ahhoz hasonlítja, mintha egy hármas tanuló a nagydolgozatára ötöst kap. Egyébként a Kapcsolat koncerten előadott Zeppelin-Queen mixének főpróbája is az említett soproni bulin volt, ahol zabálta a közönség.

"Soha nem fogom abbahagyni az éneklést! Nem zavar, ha egész nyáron dolgozom, örülök, ha van munkám. Majd nyaralok télen!”

"Mi sem bizonyítja jobban, hogy Magdi nem szállt el a sikertől, hogy öltözőjébe semmi extrát nem kért. A nem hideg, buborékmentes ásványvíz, egy szendvics, egy törülköző jólesik. Ez mindenhol vár, és nekem elég. Nincsenek különleges kívánságaim.”

Azt is elárulta, borzasztóan izgult a koncert előtt, hiszen ekkora tömegnek még sosem énekelt. Arra a kérdésre, hogy izgalmában most is ledobja-e a cipőjét, nevetve válaszolt: "Még nem tudom, mit veszek fel, de az biztos, hozzám illő lesz és kényelmes. Találtam egy jó kis fekete csukát, abban pont olyan, mintha mezítláb lennék.”

blikk.hu

Szólj hozzá!

Címkék: zene bulvár pletyka koncert énekes hír sztárok énekesek celebek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr13109443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása