HTML

Friss topikok

Megnyílt a Colosso Grande klub

2007.06.28. 20:45 bellini

Június 16-án Sopronban megnyílt az ország legújabb szuperklubja, a Colosso Grande, így végre Nyugat-Dunántúlon is van helyszín az igazán színvonalas partik rendezéséhez. 1200 négyzetméter terület, 90 méter bárpult, 17 KW hangtechnika, extra fény és videotechnika és a legjobb hazai és külföldi DJ-k garantálják a felejthetetlen partyélményt!

A klub célul tűzte ki komoly világsztárok meghívását is, és partyjaival szeretne felzárkózni az ország nagy kultikus helyei mellé. 2007. június 30-a az első ilyen alkalom, ahol az angol progressive hangzás egyik nagy legendája, Nick Warren lesz a klub vendége a Colosso Summer Festival keretén belül. A klub hagyományteremtő céllal hozta létre a rendezvényt, ahol már délután 17.00 órától kínálunk szórakozási lehetőséget a vendégek részére:

17.00 - 22.00 Colosso Terasz open air
Ingyenes bemelegítő délután a Red Bull jóvoltából, egy exclusive teraszon a klub előtt, csupa kellemes deep és epicus progi zenével, hogy kellőképpen ráhangolódj az esti megapartyra! A DJ-k, akik a megfelelő partyhangolásról gondoskodnak: Zoli B, Ernest C, c.Molle, Alexander T & Don Juan de Marco

22.00 - ??? Colosso Grande Electronic Festival
Nick Warren, Kühl, Jankec - Köry, Andy Sole

Egy party amely nem csak zenében, de látványban is elkápráztat. Exclusive show táncosok, akrobaták, partyvetítés by Adamvision.

Szóval minden egyben lesz egy igazán felejthetetlen nyárindító partyhoz. Megjelenés kötelező!!!

Jegyek elővételben kaphatóak Szombathely - Cinema Cafe, Sopron - Illy Kávézó

A klub extra ajándéka:
Minden belépőjegy mellé egy pohár pezsgő és egy free belépő a július 7-i AXE Bom Chicka Wah Wah party-ra!

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény bulvár pletyka hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr73107981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása