HTML

Friss topikok

MAJKA IGAZI NEHÉZBOMBÁZÓKKAL FORGATOTT!

2007.06.28. 11:48 bellini

Jó néhány igazi nehézbombázót vetett be Majka legújabb klipjének forgatásán! A rapper ezúttal DJ Smiths és Markanera Dundika által sikerre vitt szerzeményének hip-hop verziójához készített videót "Bom Chicka Wah Wah - ó bébi" címmel.

A dal alapjaiban ugyanaz, mint a Dundika által énekelt "Bom Chicka Wah Wah", mégis egy teljesen más stílust képvisel az új változat. Erre garancia a közreműködők sora, hisz Majka ezt a dalt Pápai Jocival, Tysonnal és Domával közösen követte el.

Egy hamisítatlan rapklippet készítettek tökéletes alakú cicababák társaságában. A négy úriember a képernyőn ugyan láthatóan rendkívül élvezi a "bikinibébik" kényeztetését, maga a forgatás azonban nem éppen volt kéjutazás: "A medencés résznél majd belefagytunk a vízbe, olyan irdatlan hideg volt, de hát muszáj volt csobbannunk, hiszen ez egy nyári, túlfűtött hangulatú videoklip..." - meséli Majka az igen kalandos forgatásról.

A nyár pasizós-csajozós szlogenjeként elhíresült "Bom Chicka Wah Wah... ó bébi" című Majka-dalból készült egy "piszkos" verzió is, amelyhez kizárólag internetes felhasználásra leforgatták a dirty klipet is, melynek főszereplői természetesen ugyanazok, csak a lányok lengébb ruhákban, pikánsabb pozíciókban láthatók...

Szólj hozzá!

Címkék: zene esemény celeb bulvár pletyka énekes hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr59107639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása