HTML

Friss topikok

DJ BRUCKMANN FÉLSZERELME MINDENHOL HÓDÍT!

2007.06.27. 20:41 bellini

Alig néhány hete készült el DJ Bruckmann "Félszerelem" című aktuális dala, amelyhez egy vidám hangulatú videoklip és számos jól sikerült remix is készült. A dal egyre jobb eredményeket ér el a MAHASZ Dance Top 40 slágerlistán, a VIVA-n, valamint a rádiók műsorán.

A YouTube videooldalon igencsak népszerű, már több ezer megtekintést elkönyvelő videoklip megjelenése után a "Félszerelem" című maxi CD is napvilágot látott. A lemezen DJ Bruckmann új dalának hat verziója kapott helyet. A felvételt remixelők sorában megtaláljuk a The Flamemakers csapatát, a Peat Jr. & Fernando-duót - akik két remixet is készítettek -, valamint Dizzey-t.

A "Félszerelem" igen nagy népszerűségnek örvend a DJ-k körében, erre bizonyíték a dal a MAHASZ Dance Top 40 slágerlistán elért helyezései - a dal már a top 10-ben is szerepelt! Ezenkívül egyre többször tűnik fel a VIVA képernyőjén is Balázs klipje, sőt, számos vidéki kereskedelmi rádió rotációban játssza a nyár egyik hazai slágerét, amelyet természetesen maga Bruckmann is pörget minden hétvégén fellépésein.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene video youtube bulvár pletyka hír sztár videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr47107326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása