HTML

Friss topikok

DUPLA RIPPEL - SZÜLETÉSNAP SZTÁROKKAL!

2007.06.23. 13:07 bellini

Rippel Ferenc (36) és Rippel Viktor (34) mindketten ikrek, igaz két év és egy hét különbséggel. Már szinte tradíció, hogy a Rippel-fivérek minden évben együtt tartják a szülinapjukat. Az idei ünneplés különlegessége, hogy a családi otthon helyett a Görzenált választották az összejövetel helyszínéül, ahol számos barát és jó néhány népszerű művész tiszteletét tette, s együtt ünnepelte az extrék akrobatika világhírű testvérpárosát.


A remek helyszínválasztás lehetővé tette, hogy a vendégek kipróbálják a Görzenál játékait: ugróasztal, görkoripálya, bringaugrató rámpák, ping-pong, tollaslabda... A kedves barátok egy rendkívül különleges ajándékkal örvendeztették meg a fiúkat: egy eredeti, már majdnem "oldtimernek" számító, de abszolút működő Trabantot kaptak meglepetésként, amit azonnal birtokba is vettek :-)

A jól sikerult buli lezárásaként a nagy csoportkép után Feri és Viktor elhagyták a Görzenált. A fiúknak ugyanis a tegnap megrendezett VIVA Comet díjátadó rendezvény főpróbájára kellett elmenniük, hiszen természetesen ott is felléptek, meghozzá a legjobb női előadó kategória kapcsán volt egy igen különleges feladatuk. A részletek - a tegnapi gálán jelen nem levők számára - hamarosan kiderülnek a zenetévé Comet-összefoglalójából!

Szólj hozzá!

Címkék: esemény bulvár pletyka sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr63104302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása