HTML

Friss topikok

A Shrek 3 filmzene már a boltokban!

2007.06.20. 16:51 bellini

A 14 számos filmzenelemezen többek között az Eels, The Ramones, Led Zeppelin, Fergie, Wings, Wolfmother és Macy Gray hallható. A Thank you című dalt Eddie Murphy és Antonio Banderas énekli, míg a Final Showdown Maya Rudolph és Rupert Everett előadásában szólal meg.

Tracklista
1.      Royal Pain - Eels
2.      Do You Remember Rock and Roll Radio? - The Ramones
3.      Immigrant Song - Led Zeppelin
4.      Barracuda - Fergie
5.      Live and Let Die - Wings
6.      Best Days - Matt White
7.      Joker and the Thief - Wolfmother
8.      Other Ways - Trevor Hall
9.      Cats in the Cradle – Harry Chapin
10.    Losing Streak - Eels
11.    What I Gotta Do - Macy Gray
12.    Thank You Performed by Eddie Murphy and Antonio Banderas
13.    Final Showdown - Performed by Maya Rudolph and Rupert Everett
14.   Score Cue - Written by Harry Gregson-Williams 

Idehaza is tarol Shrek

A bemutatót követő 5 nap alatt közel 184 millió forintot keresett Shrek és csapata, ami pedig a nézőszámot illeti, mintegy 183 ezren voltak kíváncsiak a zöld ogre új kalandjaira. Mindez azt jelenti, hogy a Harmadik Shrek a hétvégét tekintve minden idők 5. legjobb hazai mozis indulása, mi több, minden idők legjobb itthoni animációs indulása – pedig nálunk már évek óta nagyon erős az animációs mezőny! -, és a forgalmazó is büszke lehet, mivel ez egyben minden idők legjobb indulása a UIP-Duna Film számára is.

Amerikában a szkeptikus kritikai várakozások ellenére $122.9 millióval nyitó rajzfilm kint is rekordot döntött, még pedig a valaha legjobban induló animációs filmét – gyakorlatilag önmaga ellen versenyezve, hiszen a címet eddig a Shrek 2 tartotta az első hétvége bevételi rekordját: 108 millió dollárral.

Forrás: UIP.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene film bulvár pletyka hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr7102687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása