HTML

Friss topikok

70.000 euroba kerül a tökéletes férfi

2007.06.19. 14:51 bellini

Néhány évvel ezelőtt tabutéma volt a férfiak körében a plasztikai sebészet. A The Times magazin egy Európára kiterjedő tanulmánya szerint egyre több férfi adja be a derekát és keresi fel a plasztikai sebészt.

Egyre több európai férfi fordul plasztikai sebészhez, hogy a természet alkotta vonalakban változtasson, ez még akkor sem akadály, ha a pénztárcában 70.000 euros „szépségfolt” keletkezik.

A férfiak körében a leggyakoribb sebészeti beavatkozás, akárcsak a nőknél, az arcfelvarrás, ami a szépülni vágyó férfiakat akár 4.500 és 9.000 euro közötti összegtől is megszabadíthatja. Természetesen a botox sem hiányozhat, ami jóval olcsóbb, átlagban 1.000 euro.

A plasztikai sebészek a The Times magazinnal elmondták, egyre több férfi figyel oda fenekére és mellkasára. Ezért a fenék megnövelésére akár 10.000 eurot is képesek kiadni.

A beavatkozások között a pénisz nagyobbítás sem lóghat ki a sorból. Egy nagyobbításért akár 9.000 eurot is képesek a férfiak kiadni a zsebükből, a sebészek szerint sokszor túlzott elvárásokkal állnak elő.

„Sokszor 7 centiméteres nagyobbítást is kérnek, noha a természet nem járt el velük” – nyilatkozta egy plasztikai sebész.

A beavatkozások között a sebészek a fülplasztikázást, a hajbeültetést, a fogfehérítést és a hasfal zsírleszívását is megnevezték. Az utóbbi a legveszélyesebb beavatkozás a férfiak esetében, hiszen közvetlen a hasfal mögött vannak a belső szervek.

Kedvezőbb árak a nők esetében

A férfiakhoz viszonyítva a nők sokkal jobb helyzetben vannak. A tökéletes nő feléből megússza a beavatkozásokat, 35.000 euroból. Egy mellimplantátum 5.000 euroba kerül, míg a botox injekció néhány száz dollárba.

kakukk.ro

Szólj hozzá!

Címkék: hír érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr85101749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása