HTML

Friss topikok

Kaszás Attila özvegye babát vár

2007.06.17. 11:47 bellini

Újra gyermeket vár Kaszás Attila özvegye, Ildikó. A tragikus hirtelenséggel elhunyt Jászai Mari díjas színész felesége néhány héttel ezelôtt értesült állapotáról, a színházi körökben pedig azt beszélik, a kis Kaszás az év végén látja majd meg a napvilágot.

A napokban röppent fel az örömhír színházi körökben, hogy Kaszás Attila özvegye kisbabát vár. A színész felesége pár héttel ezelôtt értesült arról, hogy állapotos, novemberre várja második gyermekét. Valószínûleg a holdbéli csónakos odafönt most határtalanul boldog, hogy párja életet ad második gyermekének.
A Jászai Mari díjas mûvész március 23-án tragikus hirtelenséggel hunyt el itthagyva szeretett feleségét és másfél éves kisfiát Jancsikát. Attila élete értelme volt gyermeke, ugyanis mindig is attól rettegett, hogy nem adatik meg számára, hogy kisbabája szülessen. A sors azonban megajándékozta ôt, és édesapa lett. Jancsika születése élete legnagyobb élménye volt számára, bár a színész akkor még nem tudta, hogy nemcsak egy, hanem két gyermek édesapja lesz. Ildikó ugyanis csak jóval férje halála után értesült állapotáról.

A színházi körökben mindenki nagy örömmel fogadta a híreket, és mindenben támogatják az özvegyet.
- Sajnos még nem értesültem a dologról, de ha így van nagyon boldog vagyok – mondta lapunknak Szerednyei Béla.
Cseke Péter már értesült a babáról, hiszen ô igazán közel állt a Kaszás családhoz.
- Igaz a hír, de ennél többrôl én sem értesültem – jegyezte meg Cseke.
Keresztes Ildikó nem érti, miért olyan az élet, amilyen, mióta Attila meghalt. Özvegyének terhessége hallatán tovább sokasodnak a kérdések az énekesnôben.
- Attila pályája csúcsán volt, boldog családi életet élt, és épp ekkor ragadta el a halál. Lehet, azért kellett elmennie, hogy egy új csodálatos ember születhessen? - tette fel merengve a kérdést Ildikó.

borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény bulvár hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr80100278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása