HTML

Friss topikok

Oprah Winfrey a legerősebb sztár

2007.06.15. 14:17 bellini

Oprah Winfrey a legbefolyásosabb sztár a Forbes magazin szerint. A híres műsorvezető maga után utasította a golfozó Tiger Woodst, aki a toplista második helyezettjén szerepel.

A harmadik helyen Madonna szerepel, aki a nagy népszerűséget koncertturnéjának köszönheti.

A világ legbefolyásosabb hírességeinek toplistáján minden évben összeállítja a Forbes magazin. A toplistán szereplő sztároknál a fizetést, a nyomtatott és televíziós sajtóban való közszereplést valamint rádiós és internetes megjelenést vesznek figyelembe.

Oprah hetente csaknem 30 millió nézőt csal a képernyők elé, Amerikában az ő showja a legnézettebb, évi keresete meghaladja a 260 millió dollárt.

„Az évi kereseteit figyelembe véve, valamint az amerikai népre gyakorolt befolyását tekintve Oprah megérdemli az első helyet.” – nyilatkozta a Forbes szóvivője.

Top10: A legbefolyásosabb sztárok

1. Oprah Winfrey
2. Tiger Woods
3. Madonna
4. Rolling Stones
5. Brad Pitt
6. Johnny Depp
7. Elton John
8. Tom Cruise
9. Jay-Z
10. Steven Spielberg

Szólj hozzá!

Címkék: média bulvár toplista sztárok hírességek celebek érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr9599201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása