HTML

Friss topikok

Első gyerekét várja Thalia Sodi

2007.06.13. 12:07 bellini

Karrierje során a mexikói származású pophercegnő, Thalia színésznő, énekesnő, TV bemondó, divattervező, szerkesztő és modellként is kipróbálta már magát.

Most a latin szépség élete legnagyobb kalandjára vállalkozott, ugyanis hamarosan megszületik első gyereke. Thalia a Hello magazin mexikói kiadásának vallott terhességéről.

A 35 éves Thalia 7 éve várja első közös gyerekét Tommy Mottolaval, aki egykor Mariah Carey férje volt.

„Boldognak, teljes nőnek érzem magam.” – mondta Thalia – „Úgy érzem még soha nem volt ilyen jó a testem életemben. Minden percét élvezem – csodálatos.”

Thalia 1981-ben kezdte karrierjét a mexikói Din Din csapatban. Jelenleg Mexikó legkedveltebb híressége, világszerte 12 millió albumot adott el.

5 komment

Címkék: celeb bulvár pletyka hír sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr9597916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ambrus Evelin 2008.06.03. 12:18:29

Szia! Talia Sodi te 14 évesen keszted el a pályát?
És 14évesen hány kiló voltál?
Nagyon szeretném ha írnál E-mailbe ha írsz akkor írjál le magadról mindent ok?
Szeretném ha kűldenél le Magyarországra lemezt ok?
És pár ruhát is amit terveztél
Nagyon várom a leveled szia

Puszi!!!!(Ambrus Evelin)

farkas noémi 2008.06.08. 22:27:47

szia thalia nagyon szép vagy !! lérlek irj le magadrol nekem is mindent erre az email címre nomcica@citromail.hu oké kérlek nagyon várom leveledet nagyon jol játszol a tévében semmi hiba nincs benned olyan szép vagy!!!!!!!!!!!!kérlek küld el az emailodat és még valami mást kérlek te vagy a kedvencem!!!!!! köszi várom.szia thalia.puszyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kónya nikoletta 2008.12.07. 20:39:21

szia thalia.Nagyon sokat olvastam rólad.majdem az összes albumod amit kiadtál meg van nekem.Hatalmas rajongód vagyok.nagyon szeretném ha írnál nekem erre a címre:nikolcica12@citromail.hu.te olyan szép vagy.az összes barátnőm oda van érted.kérlek add meg az email címed,és sok boldogságot a kicsihez.
puszi,puszi,puszi,pusssssszy

Chaoyang 2008.12.11. 04:48:49

URAMISTEN .. ezek a lanyok egyszer anyak lesznek? Mikor "keszdtek" olyan hulyek lenni, hogy magyarul uzennek egy mexikoi akarkinek lol

kenyelmes 2008.12.11. 06:26:02

foleg hogy a beirasok vegen (nyilvan kisebbsegi lanyok voltak persze) lathato pusssszyyy az angolul leginkabb pinat jelent ugyebar. Magyarul is eleg ciki leirni kulfoldiek elott, minek fokozni...
süti beállítások módosítása