HTML

Friss topikok

A Bravo szerint Caramel "Az Év Énekese"!

2007.06.06. 19:37 bellini

A számos díj és jelölés után itt a legfrissebb szobrocska, hiszen a 15. alkalommal megrendezésre kerülő Bravo Otto-díjat az „Év Énekese”-ként Caramel kapta. A nomináltakra most is, mint eddig minden évben a Bravo újság olvasói szavazhattak, így nagyon elismerő, hogy a második Megasztár győztes Caramel az indián alakú szobrocskát hazavihette.

Caramel ebben az évben is megdolgozott a szavazók bizalmáért, hiszen Újrahangolva című lemezének címe is mutatja, hogy az elismert előadóművész a megszokott stílusa mellett most új vizekre evezett. Ezt bemutatkozó számának sikere is bizonyítja, hiszen a Párórára című dal egy igazi jazz-latin stílus jegyeit magán viselő sikerszám.


Második számához készült videóklipjét nemrég mutatták be a TV2 Aktív című műsorában és hamarosan a Vivában is láthatjuk a London csodás épületei előtt éneklő Caramelt. Aki esetleg még ezek után is kételkedne, hogy a díj rossz helyre került, annak Caramel élőben is bebizonyítja június 8-án az Uránia Nemzeti Filmszínházban 21 órakor kezdődő lemezbemutató koncertjén, hogy milyen professzionális énekes. A számos meglepetést tartogató koncertet pedig profi stáb rögzíti majd, amelyből egy különleges koncert dvd készül a közeljövőben.

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb magyar bulvár pletyka énekes fesztivál hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr1093990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása