HTML

Friss topikok

Johnny Depp nyert az MTV Movie Awardson

2007.06.04. 11:18 bellini

Jack Sparrow kapitány volt az MTV Movie Awards tegnap esti nagy nyertese, a Karib-tenger kalózai 2. - A holtak kincse a legjobb film, Johnny Depp a legjobb alakításért kapott szobrocskát.

Depp a „Kalózok” alkotóját, Jerry Bruckheimert követte, a Golden Popcorn díj átvételében.

„A férfi akinek mindent köszönhetünk, Johnny Depp” – mondta Bruckeimer – „Nélküle nem lennénk itt ma este”

Az est másik két nagy nyertese Mike Myers, aki elnyerte az MTV Generation Awardot és Sacha Baron Cohen, aki két trófeát is magáénak tudhatott. Cohen az egyik szobrocskát a Boratban nyújtott alakításáért nyerte el.

„Sajnos Borat ma nem lehet itt” – viccelődött Cohen „Nem tudta feldolgozni a sztárságot, jelenleg rehabilitáción van.”

Ugyanakkor a Legjobb csókjelenetért járó díj is Cohenhez került, a Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby alkotásban, Will Ferrell és közte elcsattant szenvedélyes csókért.

Az est botrányhőse Paris Hilton volt, aki ma éjjel vonul börtönbe, hogy letöltse az ittas vezetésért járó büntetését.

Jack Nicholson a Tégla című alkotásban nyújtott szerepéért kapott Golden Popcorn díjat, míg Gerard Butler a legjobb harcjelenetért kapta el a díjat, a 300 című alkotásban nyújtott szerepléséért.

Will Smith 9 éves kisfia a A boldogság nyomában (The Pursuit of Happyness) alkotásban nyújtott nagyszerű alakításáért érdemelte ki az MTV díját.

A kétórás rendezvényen Rihanna és Jay-Z adta elő Umbrella című számát, valamint Amy Winehouse énekelte el Rehab slágerét.

Az MTV díjakat a nézők szavazatai alapján választják ki, szavazni telefonon, SMS-ben és interneten lehetett.

Szólj hozzá!

Címkék: film esemény bulvár színész fesztivál sztárok rihanna fesztívál celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr5392270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása