HTML

Friss topikok

NYÁRI KONCERTSOROZATRA INDUL A DESPERADO

2007.05.30. 20:51 bellini

Vadonatúj koncertműsor összeállításán dolgozott a DESPERADO az elmúlt hónapok-ban. Az élő koncerteken elhangzó dalok listájának frissítésekor a csapat legújabb slágerei is bekerültek a repertoárba. Így a június elején induló nagy nyári DESPERADO-turnén már a "Táncolj!" és "A csillagokban járunk" című nóták is hallhatók!

"Sajnos húsvétkor ínszalagszakagást szenvedtem a bal gyűrűsujjamban, ami még nem jött helyre tökéletesen. Nagyon bánatos vagyok, mert rengeteget készültem a nyári a koncertekre, és csak az utolsó pillanatban derül ki, hogy tudok-e gitározni Pécsett, az első állomáson" - mondja Zsolti, aki a szerencsétlen baleset ellenére természetesen nem szeretne kimaradni a munkából. Pedig abból mostanában van bőven, ugyanis a napfényes évszak megérkeztével számos élőkoncert-felkérésnek tesz eleget a debreceni trió. Persze Betti, Zsolti és Zoy nem bízza a véletlenre a koncertek sikerét, így biztos, ami biztos, egy plusz gitárossal erősítették meg a zenekar legénységét, vagyis a billenytűs Ger-Man, a basszusgitáros Norci és a dobos Szaki alkotta csapatot.

A DESPERADO júniusi koncertnaptára:
06.02. szombat, 19:00: Pécs, Danubius Road Show
06.09. szombat, 21:00: Bükkzsérc
06.16. szombat, 17:00: Szolnok, Danubius Road Show
06.22. péntek, 20:30: Hajdúszoboszló, Szabadtéri Színpad

A remek hangulatú élő koncertek ellenére a DESPERADO természetesen nem mond le a tőlük már megszokott félórás műsorokról sem, így az élő bulik mellett kitartóan róják az országutakat, meghívásról meghívásra, hogy minél több helyen találkozhassanak közönségükkel szerte az országban.

Szólj hozzá!

Címkék: zene bulvár rendezvény sztárok fesztívál énekesek celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr7889562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása