HTML

Friss topikok

MAROON 5 - IT WON’T BE SOON BEFORE LONG # 1 album a UK-ban!

2007.05.30. 15:53 bellini

Örömmel tudatjuk, hogy a többszörös platinalemezes és Grammy-díjas Maroon 5 It Won’t Be Soon Before Long című albuma ELSŐ a UK listán, a Makes Me Wonder című kislemez pedig # 2!
A frontember, Adam Levine szerint az új lemez “szexibb és ütősebb, mint a debütáló Songs About Jane volt, és elsősorban Prince, Michael Jackson és a Talking Heads zenéje inspirálta”. Az album anyagát Los Angelesben vették fel Mike Elizondo (Eminem, Fiona Apple), Mark “Spike” Stent (Björk, Keane, Gwen Stefani, Marylin Manson), Mark Endert (Madonna, Fiona Apple) és Eric Valentine (Queens Of The Stone Age) producerek irányításával.
2005-ben a zenekar Grammy-díjat nyert legjobb új előadó kategóriában, Songs About Jane című debütáló albumuk négyszeres platina státuszt ért el az USA-ban, arany-, illetve platinalemez lett több mint 35 országban. Eddig összesen 10 millió példány kelt el belőle világszerte.

1 komment

Címkék: zene esemény bulvár toplista sztárok celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr6989385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ambrus Héd 2007.06.15. 13:16:21

Ez tök jó kell nekem!
süti beállítások módosítása