HTML

Friss topikok

London után, lemezbemutató előtt

2007.05.30. 20:06 bellini

Izgalmas időszakot él mostanában Molnár Ferenc Caramel. A májust klipforgatással kezdte Londonban, aztán nyolcszáz gyerek előtt énekelt egy jótékonysági koncerten, most pedig készül a lemezbemutatójára.

Az Újrahangolva című albumot június 8-án mutatja be az Uránia moziban. Caramel könnyed nyáresti koncertet ígér, amelyen több vendég is fellép: Bartók Eszter, Lerch István, Fekete Kovács Kornél és a Modern Art Orchestra.
„A koncerten megidézzük a swing világát a Modern Art Orchestrával, de a lírikus jazz-balladától a hip-hop táncosokkal kibővült r&b dalokig minden olyan stílus felcsendül a lemezbemutatómon, ami én vagyok” – árulta el Caramel.

Az énekes izgalmas koncertet ígér, a lemezbemutatón a Big Band-en kívül fellép Caramel kedvese, Bartók Eszter, valamint Lerch István és lesz meglepetés-vendég is. Caramel sűrű időszakot tud a háta mögött, de nem panaszkodik, mert a sok élmény feltöltötte.
„Május elején forgattuk az Újrahangolva lemezről a második klipet a „Te vagy aki kell” című számhoz és ez abban volt különleges, hogy Londonig meg sem álltunk, ugyanis a brit fővárosban vettük fel a kisfilmet” – mesélte az énekes. Caramelnek az úttal régi vágya vált valóra, ugyanis gyerekkora óta szeretett volna eljutni Londonba.

A forgatásra elkísérte Bartók Eszter is és az út előtt együtt izgultak, ugyanis életükben most először ültek repülőre.
„Mindkettőnknek nagyon tetszett a repülés, bár hazafelé egy légörvénybe keveredtünk és ezt nehezen viseltem, de Eszti jól bírta, sőt, neki tetszett az imbolygás is” – mondta Caramel.
Londonban Lóth Balázs rendezővel forgatták a kisfilmet, amelyben feltűnnek a helyi nevezetességek, de filmeztek kevésbé ismert helyeken és Temze-parti dokkokban is. Caramel és Eszter kellemesen csalódott Londonban, ugyanis az elmondások alapján esős időre és tartózkodó britekre számítottak, ehhez képest végig sütött a nap és kedves, segítőkész londoniakkal találkoztak.

Az énekes volt a sztárvendége egy ceglédi gyereknapi koncertnek. A Fészek Egyesület szervezésében közel ezer állami gondozott gyerek előtt énekelt Caramel. London és a jótékonysági koncert élményei feltöltötték Caramelt, aki most belevetette magát a lemezbemutató előkészületeibe. A koncert abban is különleges lesz, hogy a helyszínen DVD-felvétel készül.

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb bulvár pletyka énekes hír sztár hírességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr1489528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása