HTML

Friss topikok

DUNDIKA ÉNEKEL, TÁNCOL ÉS SZÍNÉSZKEDIK

2007.05.30. 07:45 bellini

Hornyák Hajnalka, közismertebb nevén Dundika a közelmúltban elhatározta, hogy megcsillantja az eddig még nem ismert, de igen tehetséges zenei oldalát. A "Bom Chicka Wah Wah" életérzés jegyében készült dal olyan jól sikerült, hogy a hölgy máris leforgatta a felvételhez készült videoklipet, sőt, az első fellépésen is túl van. A siker természetesen nem maradt el, sőt...

Idilli környezetben, Siófok egyik wellness szállodájában forgatta le első klipjét a gyönyörű hölgy, aki sokak szerint kifogástalanul alakította első "filmszerepét". A video zenei alapja DJ Smiths és Markanera közös dala, a Dundika közreműködésével elkészített "Bom Chicka Wah Wah". "Nagyon izgultam a forgatás előtti estén, jóformán nem aludtam egy szemhunyásnyit sem" - mesélte a felvétel egyik szünetében a szálloda-igazgatónőnek öltözött főszereplő, Dundika. "Annak ellenére, hogy a fotózásokon is emberek tucatja vesz körül, ott mégsem kellett soha ilyen mértékig színészkednem."

Szexi lányokból nem volt hiány a "Bom Chicka Wah Wah" forgatásán, ugyanis Dundika
mellett a CKM "bikinikommandójának" tagjai is szerepeltek. A csinos lányok alakították
Dundika alkalmazottait, őket irányította a szigorú igazgatónő.
A történet szerint az egyik vendég, akit DJ Smiths alakít, teljesen elveszi a beosztottak eszét, s ahelyett, hogy a munkájukat végeznék, csak a férfi körül legyeskednek.

"Persze mindenki azt kérdezi, hogy mit jelent a dal címe, nos ez egy külföldről jött őrület, ami nagyjából azt jelenti, hogy a csajok rágerjednek a pasikra" - mondta a szőke szépség. Dundika elárulta azt is, hogy az úgynevezett Bom Chicka Wah Wah életérzést szerinte a klip forgatókönyve tökéletesen visszaadta, s a szereplők egyből megérezték, mit kell tenniük: ahogy meglátták DJ Smithst, máris fürtökben csüngtek rajta.

Dundika röviddel a klipforgatás után végre élőben is bemutatta első dalát. Az izgatott közönség már alig várta, hogy a szexi fotómodell végre a mikrofonhoz lépjen, s belekezdjen a műsorba. A felfokozott hangulatú tömeg le sem akarta engedni a színpadról a frissen debütált énekesnőt, akkora sikert aratott bemutatkozó dalával. A "Bom Chicka Wah Wah" cím, szlogen és életérzés garantáltan végigkíséri az idei nyarunkat... Dundika neve és személye erre abszolút biztosíték.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene celeb magyar bulvár pletyka sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr9589224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása