HTML

Friss topikok

Mi szerepel az Álmodban?

2007.05.28. 14:12 bellini

Álmodban. Egy fogalom, ami mindenkinek mást és mást jelent. Valaki arról álmodik, hogy sok pénze legyen, többek a mesés nyaralásról, míg a mai fiatalok talán arról, hogy mindig jókat bulizzanak. DJ Heli első dala az Álmodban leginkább az utóbbiaknak fog kellemes percet szerezni.

 - Gyors tempó, dance stílus, szokatlan módon jól érthető és könnyen emészthető dalszöveg - röviden így jellemezhetnénk DJ Heli első saját szerzeményét.

Az ismeretlen név, tapasztalt DJ-t takar

Jelen pillanatban a lemezlovas neve sokaknak ismeretlenül csenghet, de ez nem azt jelenti, hogy Heli kezdő a szakmában. Éppen ellenkezőleg, a név mögött több mint tíz év DJ-ként szerzett tapasztalat rejlik. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élő „discós” a pályafutását a ’80-as évek végén kezdte. Ebből kifolyólag hatalmas rutinnal rendelkezik, aminek leginkább a bulizók érzik eredményét. Ő tényleg tudja mi a jó buli kelléke.

Heli többszáz sikeres buli után elérkezettnek látta az időt, hogy saját szerzeménnyel álljon a partyzók és zenebarátok elé.
- Az Álmodban című dal elkészítését több hónapos munka előzte meg, hiszen egy jól sikerült, minden szempontból kész dallal szerettem volna előrukkolni - árulta el Heli, majd hozzátette, hogy a szerzemény egy tehetséges énekes, Jenny hangján szólal meg, amely hallatán kevesen gondolnák, hogy a hölgy csupán 13 éves.

Június 1-én dalpremier

A dalpremierre június 1-én, péntek este 19 és 20 óra között a www.radioplay.fm címen hallgatható Radioplay netes rádióban kerül sor.

Aki tehát meghallgatja DJ Heli bemutatkozó dalát, az garantáltan megtudja, mi lakozik a DJ álmaiban. S talán már csak egy karnyújtásnyira kerül attól, hogy a sajátjait is megismerje…

Szólj hozzá!

Címkék: zene bulvár énekes sztárok együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr1388244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása