HTML

Friss topikok

Megszűnik a Színes Bulvár Lap

2007.05.28. 23:02 bellini

A Színes Bulvár Lap a továbbiakban Bors néven jelenik meg. A Velvet információi szerint az új lap premierje holnapra várható.

Május 29-én megszűnik a Színes Bulvár Lap, az újság ezentúl Bors néven működik tovább. Az információ a SuperGroup sajtóközleménye alapján szivárgott ki, ez a cég szervezi ugyanis a 2007 június 9-én, a Kossuth téren megrendezendő világcsúcs kísérletet, melyben "13 ezer fiatal megkísérli felállítani a csókolózás új világrekordját. Az esemény házigazdája Magyarország legújabb napilapja, a - Színes Bulvár Lapból alakult - Bors szórakoztató napilap. A világcsúcs kísérletet a "legtöbb egyszerre csókolózó pár" kategóriában hivatalosan is jóváhagyta és regisztrálta a Guinness Világrekord Nemzetközi Bizottság."

Pallagi Ferenc, a napilap főszerkesztője a Velvet kérdésére megerősítette, miszerint az újság május 29-én már az új címmel jelenik meg. Egyéb változás nem várható a lapnál, tájékoztatása szerint az olvasók dönthettek a három lehetséges (Bors, Traccs, Drazsé) cím között.

Simon Zsuzsa, a Színes Bulvár Lap marketingigazgatója bővebb információkkal is szolgált. Elmondása szerint a névváltást az indokolta, hogy az újság neve túlságosan hosszú és kategorizáló volt. A lap pályázatára az olvasók mintegy 2.300 különböző névjavaslattal éltek, a szerkesztőség döntése alapján ebből lett az a top 3, melyet ismét az olvasók elé tártak.

Az egymillió forintos díjat kisorsolták, hiszen többen is javasolták a legtöbb szavazatot kapó pályaművet. A Velvet kérdésére Simon Zsuzsa elmondta, hogy mindent megtettek a bors.hu domainnév megszerzéséért, de tulajdonosa nem hajlandó megválni tőle, így a holnap induló új napilap a borsonline.hu címen lesz elérhető.

velvet.hu

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr7288504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása