HTML

Friss topikok

Gyógyulj meg, Imruska!

2007.05.18. 12:05 bellini

Antal Imre (71) orvosai tehetetlenül tárják szét kezüket, mivel nem tudnak segíteni a súlyos beteg tévésen. Imruska ugyanis nem jár el azokra az onkológiai kezelésekre, amelyek enyhítenének fájdalmain.

Amikor tavaly elkezdődött Antal Imre kemoterápiás kezelése a SOTE onkológiai osztályán, alkoholizmusa miatt már akkor tudták: nem lesz könnyű dolguk vele. A létező három terápiából nem merték a legerősebbet alkalmazni nála, féltek, hogy Imre nem tudja betartani a szesztilalmat. A gyógyszerekre ugyanis már pár deci bor is végzetes lehetett volna. Így a kettes erősségű kemóval kezelték Imrét, ami előtt befektették a Nyírő Gyula Kórház addiktológiai osztályára, hátha sikerül kigyógyítani függőségéből a humoristát. Pár nap múlva az ottani dokik elengedték a művészt, mert nem láttak semmilyen javulást a humoristánál, aki szobatársait kérte meg, lopjanak be neki vodkát, bort, vagy sört.

Az onkológiai osztályról Imre orvosai tavaly a Blikken keresztül üzentek: jó lenne, ha Imre nem hagyna ki egy kezelést sem, akkor a humorista három hónapig nem nézett a kórház felé. Az intézményben most megint zúgolódnak: hiába akarnak segíteni a nagyra tartott művészen, ha az nem tartja be az előírásokat, ők tehetetlenek. Az egyik, neve elhallgatását kérő doktor elmondta: ez nem játék, a kemoterápiás kezelések nem olcsók, és nem szeretnék, ha Imre miatt valaki később jutna gyógyszerhez.

Forrás: blikk.hu

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka hír sztár hírességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr4178828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása