HTML

Friss topikok

Bódi Sylvi a legszebb magyar nő

2007.05.18. 11:39 bellini

Budapest - Bódi Sylvi (26) a magyar férfiak álma - legalábbis az FHM magazin olvasóinak szavazatai alapján. Tegnap este rendezték meg a hagyományos FHM 100 bombázópartit, ahol kiderült, idén és életében első alkalommal Sylvit tartják a világ legjobb nőjének a magyarok.

 - Fel vagyok háborodva, hogy ez eddig nem történt meg - viccelődött a fekete kebelcsoda. Bevallotta, hogy saját véleménye szerint nem ő lenne az első: "Én Angelina Jolie-t magam elé sorolnám” - mondta. Sylvi így gyakorlatilag megnyerte magának a magazin júniusi címlapját, amelyet ma már bárki megtalál az újságárusoknál. Ráadásul a róla készült fotósorozat kedvéért Sylvi a saját hálószobájába engedte be a lap munkatársait.
Elárulta azt is, milyen is lehet vele összegyűrni a lepedőt.

- Állítólag jó - nevetett. - Szerintem, aki követte a karrieremet, és van egy kis fantáziája, az tovább tudja gondolni. De ezért van egy-két dolog, amihez tartom magam. Az első randin például nincs csókolózás. Igaz, soha nem kellett hosszú hónapokat csak sétálgatással tölteni. Mindig a megérzéseimre hallgatok, volt három nap, három hét, de sokan voltak olyanok, akik el sem jutottak a hálószobámig. Akiknek sikerült, onnan már ki nem mentek ép bőrrel - tette hozzá sokat sejthetően.

blikk.hu

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka toplista sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr278811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása