HTML

Friss topikok

Gáspár Laci triplázhat?

2007.05.15. 15:21 bellini

Gáspár Laci mostanában nem panaszkodhat, amióta túlesett hangszálműtétjén, felpörögtek körülötte az események. Az énekes pár hónapja még azért imádkozott, nehogy elveszítse a hangját, mára pedig szó szerint a világhírnév kapujában áll…

A műtét óta – amely olyan jól sikerült, hogy még a régi hangjánál is jobban, tisztábban szól, olyan hangokat is könnyedén kiénekel, amelyeket eddig nem tudott - sorra jönnek a felkérések, járja az országot, ellátogat a legkisebb faluba is. A napokban pedig attól volt hangos a sajtó, hogy Gáspár Laci a világhírnév kapujában áll… Hogy miért is? A német Deutsche Welle Televízió új sorozatot indított, melyben bemutatja Európa Megasztárjait. A Megasztár című énekes tehetségkutató ötlete Németországból indult, ezért az egykori szervezők körbejárták a nagysikerű műsor európai állomásait, hogy bemutassák, hogyan is alakult nyertesek sorsa a verseny óta.


Egyedül hazánkban nem egy aranyérmest választottak, közvetlenül Gáspár Lacit keresték meg, hogy vele készítsenek interjút. Gáspár Laci 2004 legjobb férfihangjaként végzett, őt azonban akkor két hölgy is megelőzte. A Deutsche Welle ennek ellenére a balassagyarmati énekes eddigi karrierjét találta a legérdekesebbnek. Az interjút Németországon kívül világszerte, így Ázsiában és az Egyesült Államokban is bemutatták, azóta pedig szüntelenül csörög Laci telefonja és kapja a gratulációkat. Főleg, mióta a VIVA bejelentette: az idei VIVA Cometen Lacit harmadszorra is jelölni kívánja. A VIVA COMET ma hazánk legnagyobb zenei díjátadója és mint az ismeretes, az énekest eddig kétszer jelölték, és – amely szintén világszinten is példanélküli – Laci két egymás utáni évben is megnyerte a díjat. Akikkel Laci megmérkőzik idén: Ákos, Mester Tamás, Puskás Peti, Rácz Gergő. Nagyon kemény mezőnyben kell tehát megküzdeni a közönség szavazataiért és Laci bevallotta, eddig egyik évben sem izgult ennyire…


„Mikor először meghallottam, hogy harmadjára is jelöltek, azt hittem viccelnek. Ezt már tényleg nem mertem elhinni. Mindenesetre a boldogságtól majd szárnyra kaptam. Szerintem már az is nagy dolog, hogy kétszer egymás után megnyertem a VIVA COMET díjat, az, hogy harmadjára is jelöltek, már csak egy ajándék. Tavaly megígértem, hogy ha nyerek, akkor lemegyek spárgába. Most pedig garantálom, ha most is rám teszik a voksaikat és esetleg én vihetem haza a gömböt, akkor nemcsak a sima, de a francia spárgát is bevállalom a színpadon.”

Laci kiemelte, hogy nagyon örül a sikereknek, mégsem önmagára a legbüszkébb, sokkal inkább a rajongóira, hiszen ha őt le is győzhetik, szavazói eddig azt bizonyították, hogy ők legyőzhetetlenek.

2007. június 21-én, a több ezer fő befogadóképességű budapesti SYMA Csarnok ad majd otthont a rendezvénynek. Szavazni pedig a 1794-es számon lehet (COMET szóköz JELÖLT NEVE. Az sms díja: bruttó 288 Ft + ÁFA.)

Szólj hozzá!

Címkék: zene énekes celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr2976225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása