HTML

Friss topikok

A No thanx megállíthatatlan

2007.05.15. 15:37 bellini

Akadályt nem ismerve tör előre az alig pár hónapja debütált tinirock együttes a No thanx. Az emo stílus hazai képviselői máris olyan rajongótáborral rendelkeznek, hogy azt más rutinos előadók is megirigyelhetnék. Ennek ellenére a fiatal zenészek szerényen állnak a hirtelen jött siker előtt, s leghőbb vágyuk, hogy minél inkább bebizonyítsák: jó zenét csinálnak.


A No Thanx elismertségét talán az bizonyítja leginkább, hogy jelölést kaptak a legrangosabb hazai zenei díjra, a VIVA Cometre. A zenei csatorna a legjobb új előadó kategóriában nevezte a fiúkat, akik férfi létükre is meghatódtak a hír hallatán.


„Hatalmas meglepetésként ért minket, hogy jelölést kaptunk a VIVA COMET-re. Abszolút nem számítottunk rá, és bele sem merünk gondolni, mi lenne, ha meg is nyernénk ezt a díjat. Csak azt tudjuk mondani a zenénket kedvelőknek, hogy ha ők is úgy gondolják, hogy itt az ideje annak, hogy a mi nemzedékünk is labdába rúghasson, akkor szavazzanak ránk.” – nyilatkozta a zenekar frontembere, Erik.

Bár a tagok átlagéletkora nem éri el a felnőtt korhatárt, máris tele van velük a honi média, különösen az internet! A szombathelyi srácok – Dávid, Olivér, Dániel, Péter és Erik – alkotta csapat hamar a tinik kedvence lett.


Ritkán fordul elő az is a magyar könnyűzenei életben, hogy egy új csapat első albuma, azonnal a lemezeladási listák élén induljon. A No thanx azonban tényleg bombaként robbant be a magyar zenei piacra és azonnal a Mahasz lista második helyéről startolt, megelőzve ezzel például a Tokio Hotel eladási adatait is.

A srácokat már most rajongók hada követi bárhova mennek, bátran kijelenthetjük, hogy a hazai tinik elsőszámú kedvence lett az öt fiúból álló csapat. S hogy mi a receptje a fiatal lányok meghódításának? Öltözz feketébe, húzd ki a szemed, legyen trendi a hajad, s csinálj borzongatóan jó zenét! A lányok egyből a lábaidnál hevernek majd.

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr9976232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása