HTML

Friss topikok

Hárman maradnak az Evanescence csapatban

2007.05.08. 16:52 bellini

Az utóbbi időben egyre többet beszélnek arról, hogy az Evanescence csapat feloszlik, hiszen az öttagú banda, most hármasban folytatja. Utolérte őket a hírességek átka ?

 Hármasban folytatja az Evanescence együttes: Amy Lee énekesnő, Terry Balsamo gitáros és Tim McCord basszer, miután a dobos Rocky felmondott és John LeCompt gitárost kidobták a csapattól.

 Azért, hogy a pletykákat eloszlassa, Lee a csapat hivatalos weboldalán egy közleményben tudatta, hogy a csapat tovább folytatja aktivitását.

 „Az Evanescence még mindig létezik. John és Rocky négy évet volt a csapattal és kellemes pillanatokat éltünk át együtt. Ők azonban most más úton folytatják.” – szolt a nyilatkozat.

 „Az Evanescence egy olyan projekt, amit mindig is szerettem, már 14 éves korom óta tagja vagyok. Továbbra is megóvom és harcolni fogok érte, ahogy mindig is tettem” – tette még hozzá Amy Lee.

kakukk.ro

Szólj hozzá!

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr2772793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása