HTML

Friss topikok

Baricz Gergő esett ki az X-Faktor december 17. adásából

2011.12.17. 22:08 bellini

Már csak hárman maradtak az X-Faktor 10. élő showjában. Ma este kiderül, hogy ki lesz az a két versenyző, aki közül holnap valamelyik megnyeri a 2011-es X-Faktor fődíját.

Első körben a versenyzők már egy, az X-Faktorban előadott dallal érkeztek. Baricz Gergő állt elsőként színpadra, majd érkezett Muri Enikő, akit Kocsis Tibor követett.

Második körben duettekkel álltak színpadra az X-Faktor énekesei. Baricz Gergő a KFT együttessel énekelt (c’mon), Muri Enikő Dolhai Attilával, míg Kocsis Tibor Zsédával adott elő duettet.

 

Duettek

Kocsis Tibor és Zséda – Mindhalálig mellettem

Muri Enikő és Dolhai Attila – A zene az kell

Baricz Gergő és a KFT – Afrika

A duett részt egyértelműen Muri Enikő nyerte, a KFT rossz választás volt Gergőnek, Zsédát pedig leénekelte a színpadról Kocsis Tibor. Harmadik körben azokkal a dalokkal érkeztek a döntősök, amelyekkel tovább jutottak az X-Faktorba. Baricz Gergő a Wicked Game-t, Muri Enikő a Hurt-t, míg Kocsis Tibor az I Will Talk, Hollywood Will Listen című dallal tért vissza.

A három énekes produkciója után érkezett a döntősök karácsonyi meglepetése, a 12 versenyző John Lennon, Szervusz karácsony című dalát hozta el. Ezt követte a Magna Cum Laude előadása, miközben folyamatosan kapcsolták a három énekes otthon maradt rajongóit.

Ördög Nóri hossza várakozás után kihírdette a nézők szavazatait, a nagyközönség Muri Enikőt juttatta elsőként tovább. Az X-Faktorból ma este Baricz Gergő távozott. Te kit küldtél volna haza? Szerinted ki nyeri holnap az X-Faktort?

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub gergő tibor tehetségkutató enikő kocsis muri x faktor baricz

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr793471808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása