HTML

Friss topikok

Kedden Betlen, csütörtökön Jegyes-Tóth Kriszta a Ma Reggel műsorában

2009.10.05. 17:20 bellini

Kedden már Betlen János köszönti a Ma Reggel nézőit a Magyar Televízió egyes és kettes csatornáján. Az MTV új, hétfőtől már 5.50-kor kezdődő reggeli műsorának műsorvezetői stábja így háromfősre bővült: Süveges Gergő és Betlen János egy héten kétszer vezet majd műsort, míg Jegyes-Tóth Krisztával egyszer, csütörtökön találkozhatnak a nézők. Új műsorvezetője van az m1 délelőtti közéleti műsorának is: Fiar Sándor, a Delta és a Főtér arca minden harmadik héten lesz a Nappali házigazdája.

Betlen Jánossal bővül a Ma Reggel műsorvezetői csapata: a közgazdász végzettségű televíziós újságírói pályáját a Magyar Rádiónál kezdte. 1989-ben lett a Magyar Televízió munkatársa, 1992 óta a Nap-kelte műsorvezetője, 1994-ben a Híradó főszerkesztőjeként is dolgozott. Betlen János október 6-ától csatlakozik a Ma Reggelhez, várhatóan egy héten kétszer vezet műsort Süveges Gergő és Jegyes-Tóth Kriszta mellett.

A Ma Reggel október 5-étől már minden nap 5.50-kor kezdődik és 9-ig tart, a műsor legizgalmasabb beszélgetéseit az m2 délután 17 órától megismétli „Ez történt Ma Reggel” címmel. Bár a közéleti műsor csak szeptember 28-tól látható a képernyőn, az elmúlt héten megnyerte a 40. hét nézettségi versenyét a reggeli műsorsávban. Minden negyedik tévénéző az MTV új közéleti műsorát választotta, így továbbra is a köztelevízióra kapcsolnak a legtöbben a reggeli órákban.

Változások lesznek a Nappali című délelőtti magazin stábjában is. Dióssy Klári és Al Gaoui Hesna mellett Fiar Sándor a műsor új házigazdája. Fiar a múlt héten indult Ma Reggel megbízott felelős szerkesztője, Horváth Szilárd helyett lesz a Nappali műsorvezetője. Az MTV Delta és Főtér című műsoraiból jól ismert, geográfus végzettségű Fiar Sándor korábban természetfilmesként az Antarktiszon is forgatott. Az egyórás Nappali 9.55-kor kezdődik az m1-en.

 

Szólj hozzá!

Címkék: tv mtv

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr691429509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása