HTML

Friss topikok

MARK - Nem elég

2008.11.20. 09:42 bellini

Mark másfél évvel a „Ments meg szerelem” óriási sikere után idén november végén „Nem elég” címmel vadonatúj albummal lepi meg a rajongókat.

 

A legnevesebb hazai díjakat (VIVA Comet, Fonogram, BRAVO Otto, Popcorn) megnyert kamasz fiúból a szemünk előtt ifjú férfi vált. Mark megmaradt a dallamos popzene világánál, de ezúttal már rockos elemek is hallhatók a dalokban. Ahogy az énekes változott, a stílus is érettebb lett. A szövegvilágot természetesen ezúttal is a romantika jellemzi.

 

A tizenhárom dalt tartalmazó album már előszele lehet Mark nemzetközi szárnypróbálgatásának, hiszen öt dal angolul került rögzítésre. A korong zenei producere és elsőszámú zeneszerzője ezúttal is Szabó Zé volt, rajta kívül neves svéd szerzők komponálták az egytől egyig slágergyanús dalokat.

 

A felfokozott érdeklődéssel várt második Mark CD november 28-án kerül a boltok polcaira.

 
www.markmusic.hu

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar énekes album

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr87779050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása