HTML

Friss topikok

Barack Obama 2008 legbefolyásosabb embere

2008.10.21. 15:28 bellini

Barack Obamat választották 2008 legbefolyásos emberének, a Fehér Ház elnökjelöltségi posztjára pályázó politikus maga után utasította Steve Jobs-ot az Apple elnökét.

Idén Barack Obama lett a világ legbefolyásosabb embere, a politikus maga után utasította az Apple elnökét, Steve Jobs-ot és az amerikai úszót Michael Phepls-et. John McCain a tizedik helyen szerepel, az AskMen.com által közzétett toplistán.

Az online szavazáson arra kérték az olvasókat jelöljék meg azt az embert, aki a legnagyobb hatással volt rájuk idén, aki megváltoztatta gondolkodásmódjukat és vásárlási szokásaikat.

Steve Jobs az Apple vezetője a módosikon, míg az idei Pekingi olimpia nagy szenzációt keltő úszója, Michael Phelps a harmadik helyen szerepel.

A toplistát 200.000 töltötték ki, a megkérdezettek átlag életkora 27 és 28 év között volt. Obama népszerűsége nem feltétlenül jelzi a politikus támogatását, inkább az elnök választásoknak köszönheti népszerűségét, véli James Bassil, az AskMen.com munkatársa.

Az első tíz legbefolyásosabb férfi között szerepel még: Robert Downey Jr., Stephen Colbert, Christian Bale, Rob Kay és Cristiano Ronaldo.

Az első tíz legbefolyásosabb férfi az AskMen.com toplistája szerint:

10. John McCain
9. Cristiano Ronaldo
8. Rob Kay
7. Christian Bale
6. Gordon Ramsay
5. Stephen Colbert
4. Robert Downey Jr.
3. Michael Phepls
2. Steve Jobs
1. Barack Obama

Szólj hozzá!

Címkék: esemény web toplista érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr30724774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása