HTML

Friss topikok

Bartók Eszter a Csak csajokban

2008.10.10. 19:15 bellini

Hétfőtől Bartók Eszter faggathatja a Csak Csajok meghívott vendégeit, hiszen nagy örömmel mondott igent az RTL Klub reggeli műsorának felkérésére, társ műsorvezetésre.

 

A rendkívül szemrevaló előadót természetesen minden olyan téma érdekli, ami a zenéről és a művészetekről szól, még az is meglehet, hogy műsorvezetés közben dalra fakad a stúdióban. A muzsikán kívül minden olyan témakör és hasznos tanács érdekli, ami az egészséges életmódhoz kapcsolódik. „Ahhoz, hogy jól működjenek a hétköznapjaink, megvalósítsuk az elképzeléseinket, céljainkat elengedhetetlen az egészség és a fittség.” – vallja az énekesnő.

 

Bartók Eszter a kreatív hobbyval és kézművességgel kapcsolatos riportokat is nagyon várja, hiszen a gimnáziumi évek alatt rajz szakra járt. Rengeteg képet készített, de ruhákat, táskákat is varrt saját magának. Kihívás lesz számára a jövő hét, de nagy izgalommal várja a műsorvezetéssel kapcsolatos feladatokat, amiben segítségére lesz Dombovári Vanda is, akivel hétfőtől várják a Csak Csajok nézőit a képernyő elé.

 

Bartók Eszter legközelebbi koncertje: okt. 11. 21 óra Old Man’s Pub Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: tv rtl klub celeb magyar énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr59707491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása