HTML

Friss topikok

KONCERTEK A ZENEAKADÉMIÁN

2008.10.09. 10:14 bellini

Október 20-án megjelenik a Warner Music Hungary 10. saját kiadványa, amely egyben a Warner Classics & Jazz nemzetközi kínálatában is szerepel.

A felvétel a Liszt Ferenc Zeneakadémia támogatásával jött létre, s a dupla DVD album egyben a Warner Music Hungary kiadóval készített első közös kiadvány.

Perényi Miklós 60. születésnapja alkalmából a művész három emlékezetes koncerten játszott Schiff Andrással a Liszt Ferenc Zenekadémia Nagytermében. Perényi Miklós és Schiff András játéka a zenei előadóművészet autentikus megnyilatkozása. A műsort kivétel nélkül remekművek alkotják, Bachtól Bartókig ível a sor. E rendkívüli koncert DVD-k megtekintése által az európai hangversenykultúra és előadóművészi hagyomány legnemesebb felmutatásának lehetünk tanúi.

 
DVD1:
2008. január 6.: Bach, Mendelsssohn, Janácek, Beethoven
2008. február 3.: Bach, Chopin, Debussy, Beethoven
DVD2:
2008. június 18.: Bach, Brahms, Bartók, Beethoven
Ráadások: Beethoven, Mendelssohn
Fotógaléria
 
Formátum: 2 db DVD9, műsoridő: kb. 5 óra

Kép: NTSC 4:3, hang: PCM sztereo - Dolby Digital 5.1 Surround

Menü: magyar és angol, ismertető füzet: magyar, angol, német
 

Warner Classics & Jazz

Szólj hozzá!

Címkék: zene album

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr2704712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása