HTML

Friss topikok

Britney Spears új turnét tervez

2008.10.02. 13:19 bellini

Britney Spears énekesnő nemrég kijelentette a Z100 rádióban, hogy hamarosan ismét világkörüli turnéra indul. Az énekesnő új, Circus című albumát népszerűsítené turnéján.

Az énekesnő nyilatkozata alapján az új turné világszintű lesz, és az új, Circus című albumát népszerűsítené vele. Britney Spears soron következő albuma december 2-án, az énekesnő 27-ik születésnapján jelenik meg. A korong első dala, a Womanizer már hallható az amerikai rádiókban.

Tavaly az énekesnő több kaliforniai klubban fellépett, de turnét nem tartott Blackout nevű albumának népszerűsítésére, mely azért elég sikeres volt a toplistákon és az eladásokban. Britney utolsó fellépése a tavalyi MTV Video Music Awards gálán volt, ahol csúfosan megbukott.

Több évnyi kihagyás után, úgy tűnik az énekesnő a régi formáját hozza, és képes lesz ismét megmutatni ki is valójában. Idén három MTV Video Music Awards díjat vihetett haza.

Forrás: kakukk

Szólj hozzá!

Címkék: média zene celeb sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr49692426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása