HTML

Friss topikok

Kowalsky meg a Vega: ötéves buli a Pecsában

2008.09.17. 17:33 bellini

Két megakoncertre is készül a Kowalsky meg a Vega: az együttes október 10-én a debreceni Lovardában, 24-én a Petőfi Csarnokban tartja lemezbemutatóját és ünnepli 5 éves fennállását. A zenekar az eddigi legjobb nyarát zárta, mintegy 30 fellépésen legkevesebb 60 ezer ember látta őket, ehhez 9 ezer kilométert utaztak 3 hónap leforgása alatt.

 
 

Gőzerővel készül a két októberi nagykoncertre a Kowalsky meg a Vega, közben leforgatják 11. videoklipjüket is az Otthon, édes otthon című dalhoz.

-         Ahogy a Jövünk, mint a hunok klipnél, most is a Viva Comet-nyertes Tokay Péterrel dolgozunk – árulta el Kowalsky. – Az alapkoncepció az, hogy szabadságot és békét ünneplő tömegek látszanak majd a felvételeken, de természetesen mi is felbukkanunk a klipben. Mi több, magam is gitározom majd. Számításaink szerint október elejére kész lesz, de közben a két koncerttel is sokat kell foglalkoznunk.

A Szemen szedett igazság lemez első hivatalos lemezbemutatója a debreceni Lovardában lesz október 10-én, ezt követi a 24-i koncert a Petőfi Csarnokban. Utóbbi nyilvános DVD-felvétel lesz, és az is elmondható, hogy az eddigi legnagyobb önálló koncertjük.

-         Saját fény- és hangtechnikát viszünk a Pecsába – mondta az énekes. – Minden dalhoz külön kisfilmet vágunk össze, ezek a leadfalon futnak. A látvány élesen domborítja majd az együttes mondanivalóját, forradalmi szellemét. Több, mint 2 órát leszünk színpadon, és nem csak az új, Szemen szedett igazság lemez dalait, hanem az eddigi slágerek válogatását is előadjuk. Előzenekar a Frogshow és a Snake Heart, vendég Barabás Lőrinc és a Billy Zone. Itt ünnepeljük egyébként a zenekar ötéves fennállását.

A jegyek már kaphatóan az ismert jegypénztárakban 2500, a koncert napján a helyszínen pedig 3000 forintért. A frontember elmondása szerint kitűnő nyarat zártak. Mintegy 30 fellépésen legkevesebb 60 ezer ember látta őket, ehhez 9 ezer kilométert utaztak 3 hónap leforgása alatt. A szervezők szerint a Kasza Napok leglátogatottabb koncertjét a Vega adta, de telt házat vonzottak a Volt Fesztivál MTV Arénájában is, miközben ugyanott, a nagyszínpadon a Manu Chao szórakoztatta az egybegyűlteket. A korai kezdés ellenére hihetetlen tömeg gyűlt össze Kowalskyékra a SZIN-en, és a felejthetetlen koncertek közé sorolják a Hegyalja Fesztiválon való fellépést is. Kellemes emlékekkel távozott az együttes a Körös-Toroki Napokról is, ahol mintegy 4 ezer ember táncolt a dalaikra.

- Köszönjük a közönségnek ezt a kitűnő nyarat – folytatta Kowalsky. – A honlapunkon egyébként állandó a kapcsolatunk velük, mivel havonta egyszer „Forró drót napot” tartunk, azaz reggel 8-tól este 8-ig válaszolunk a kérdésekre. Hogy pontosan mikor, az mindig megtalálható az oldal hírei között. Továbbá a honlapon van egy 108-as szoba, ahol mindig megtárgyalunk egy bedobott témát a netezőkkel. Várjuk a két nagy bulit, remélem, sokan jönnek.

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar koncert buli énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr53668260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása