HTML

Friss topikok

Kompromisszumot kötött a 90210 miatt

2008.08.29. 12:43 bellini

Kibékült a Beverly Hills 90210 két sztárja! Kelly és Brenda a képernyőn kebelbarátnők, a való életben azonban ellenségeknek számítottak – mostanáig! Mivel a sorozatot újraforgatják, ráadásul mindkettőjük szereplésével, a két színésznőnek el kellett ásnia a csatabárdot!

 

A VIVA képernyőjén minden nap megbeszélik apró-csepró problémáikat: ki gondolta volna, hogy a Beverly Hills 90210 sztárjai, Shannen Doherty és Jennie Garth civilben egy pohár vízben tudnák megfojtani egymást?

Pedig így van, legalábbis így volt a közelmúltig. A két színésznő ugyanis békét, vagy legalábbis fegyverszünetet kötött, persze kényszerűségből. Mindketten szerepelnek ugyanis a Beverly Hills 90210 újraforgatott, vadonatúj részeiben, amelyeket 90210 címmel szeptemberben mutatnak majd be Amerikában! Valószínűleg a titokzatos sérelem – amely egy korábbi forgatáson érte őket egymás részéről – elfeledve nincs, csak félretéve, a 90210-nek azonban ez biztosan jót tesz majd. Kíváncsian várjuk!

Addig is, a VIVA képernyőjén hétköznap esténként a korábbi évadokkal fut a Beverly Hills 90210!

Szólj hozzá!

Címkék: tv sorozat bulvár sztárok színésznő celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr1639338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása