HTML

Friss topikok

RENAISSANCE HUNGARY @ Akropolis - Kazincbarcika

2008.08.22. 15:24 bellini

Újabb legendás klubban készül meghódítani a közönség szívét a Renaissance Hungary lemezbemutató turnéja: a tübb mint másfél évtizede töretlen népszerűséggel és lendülettel pörgő kazincbarcikai Akropolis valóban fejedelmi színhelye lesz a rangos turnénak. Az augusztus 23-án megrendezésre kerülő varázslatos éjszakát vélhetően sokáig emlegetik majd a környékbeli partiarcok, hiszen a Renaissance Hungary CD eddigi turnéállomásain minden alkalommal felejthetetlen zenei élményt azok számára, akik ott voltak!

Az exkluzív album készítője, a hazai élvonal jeles képviselője, a külföldön és idehaza is egyre keresettebb lemezlovas és producer: CHRISS! Az eddigi munkásságának minden bizonnyal hatalmas jelentőségú fordulópontja ez az album, amit a világhírú nemzetközi kiadó és partisorozat, a Renaissance felkérésére állított össze. Nem pusztán amiatt, hogy éppen ez a kiadó kérte fel, ahol olyan sztárok sorába került, mint Hernan Cattaneo, John Digweed, Sasha, Dave Seaman, James Zabiela, hanem azért is, mert zenei arculatváltásának kézzel fogható, füllel hallható bizonyítéka is a Renaissance Hungary.

Chriss a progresszív house egyik legjelesebb képviselőjeként vált ismertté, s most a deep house jegyében született újjá egyéni stílusa. Természetesen nem hagyott fel végleg a proggie-val sem, ez inkább egy újabb irányzat, amivel repertoárja tovább bővült. Az új album pedig maga a megtestesült igazak álma: mély és gyönyörű, igényes és mégis emészthető. Chriss a tökéletes hangzás érdekében profi hangmérnököt hívott segítségül: a zenei anyag végleges formájának kialakításában Duel működött közre. A lemezen található felvételek mind a legnevesebb nemzetközi deep house és house művészek munkái, illetve megtalálható rajta a kiváló magyar DJ- és producerpáros, az Yvel & Tristan duó egyik felvétele is.

Augusztus 23-án éjszaka az Akropolis-ban valóban az istenek között érezhetjük majd magunkat, hiszen a lemez elkészítője, Chriss mellett maga a Renaissance feje, a zseniális brit Marcus James is beáll a DJ-pult mögé! Marcus az a személy, aki nélkül a Renaissance nem az lenne, ami, s aki messzeföldön híres azzól, hogy milyen jó orra van kiszagolni a legnagyobb tehetségeket a világon! Mindemellett remek DJ, ha ő játszik, szem nem marad szárazon, s láb nem marad mozdulatlanul!

Az est során ezúttal is egyedi Renaissance-dekorációt kap a helyszín! A Burn pres. Renaissance Hungary mixed By Chriss of The Quasar című CD kereskedelmi forgalomban nem kapható, csak a turné állomásain lehet beszerezni. Ha időben érkezel, ingyen juthatsz hozzá a CD-hez!

Hely: Akropolis - Kazincbarcika
Idő: 2008.08.23. szombat
Belépő: 22:00-ig 500 Ft, 22:00-23:00-ig 1000 Ft, 23:00-tól 1300 Ft, KASZA Napok-karszalaggal egész éjjel 500 Ft
Web: www.akropolisdisco.hu, www.renaissance.com, www.myspace.com/chrisscroat

Szólj hozzá!

Címkék: zene dj party

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr98627872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása