HTML

Friss topikok

Matt Damonnak kislánya született

2008.08.21. 10:13 bellini

Matt Damon amerikai színész felesége, Luciana Bozán Barroso szerdán világra hozta második gyerekét, akit Gia Zavalanak neveztek el. A 37 éves színésznek van még egy lánya, Isabella.

Megszületett Matt Damon második kislánya. A színész felesége, Luciana Bozán Barroso szerdán adott életet a kis Gia Zavalanak, adja hírül a People magazin.

"Mindenki jól van. Egészséges és gyönyörű kisbaba." - nyilatkozta Jennifer Allen, Matt Damon sajtóreferense, más részleteket azonban nem volt hajlandó elárulni.

A 37 éves Damonnak és 32 éves feleségének, Luciananak van még egy közös lányuk, Isabella aki 2006 júniusában született. A Jason Bourne széria sztárja 2003-ban ismerte meg leendő feleségét Miamiban.

Az argentin származású nőnek előző házasságából még van egy kilenc éves lánya, Alexia. A színész 2005-ben, privát keretek között vette el feleségét, New Yorkban.

Matt Damon, akit a People magazin 2007 legszexisebb férfiévá választott 1998-ban elnyerte az Osrac díjat a Good Will Hinting című film forgatókönyvéért, melyet Ben Affleck barátjával közösen kaptak.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár színész baba

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr16625637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása