HTML

Friss topikok

Britney Spears az MTV VMA 2008 reklámfilmjében

2008.08.12. 12:56 bellini

Pár nappal ezelőtt Britney Spears amerikai énekesnő leforgatta az MTV VMA 2008-as reklámfilmjét, az est házigazdájával Russel Brand-el. Britney idén ismét felléphet a díjátadón.

Elkészült a 2008-as év MTV VMA díjáatadó reklámfilmje, melyben Britney Spears és az est házigazdája, Russel Brand adják egymásnak a szót. Az énekesnő idén is felléphet a díjátadón, miután tavaly igencsak gyenge show-t adott.

Britney tavalyhoz képest csúcsformában van, mint az a videón is látszik, az énekesnő minden nyomát eltüntette a régi, lezüllött énjének és ismét régi formáját adja.

Azt még egyelőre nem lehet tudni, hogy az énekesnő valóban fellép az idei díjátadón, melyet szeptember 7-én tartanak, az azonban már biztos, hogy két jelölést is kapott az idei gálán.

Szólj hozzá!

Címkék: zene díjátadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr24612396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása