HTML

Friss topikok

Sarah Jessica Parkert megcsalja férje

2008.07.25. 08:28 bellini

Az amerikai sajtó értesülései szerint a 43 éves Sarah Jessica Parkert, aki a Szex és New York sorozat által vált híressé, megcsalja férje, a szintén színész, Matthew Broderick.

Az amerikai Star magazin szerint nincs minden rendben Matthew Broderick és Sarah Jesica Parker házassága körül, a bulvársajtó állítása szerint Broderick egy 25 éves nővel csalta meg feleségét, 2007 novembere és 2008 februárja között, amikor a színésznő a Szex és New York filmben forgatott.

Matthew Broderick sajtószóvivője csupán annyit mondott a hírekkel kapcsolatban, hogy: "Nem nyilatkozunk ez ügyben" - adja hírül a dailymail.co.uk.

A Star magazin szerint a színész és 25 éves szeretője egy Manhattani bárban ismerkedett meg, később pedig többen is látták, amint a színész a nő apartmanja felé tart vörösborral és rózsával a kezében. Pletykák szerint a színész azért csalta meg feleségét, mert egy ideje nem működött kapcsolata Parkerrel.

Sarah Jessica Parker maga vallotta be, hogy időnként házassági problémái vannak. A színész házaspárnak van egy öt éves kisfia, James Wilkie.

"Nagyon szerencsés vagyok, hogy ő az én fiam édesapja, de ez nem azt jelenti, hogy mindig jól egyezünk. Volt néhány hűtlenségből fakadó veszekedésünk. Boldog vagyok, hogy együtt vagyunk, de tudom, hogy ő néha azt szeretné ha ez nem így lenne." - nyilatkozta a Carrie Bradshaw szerepét megformázó színésznő.


A 46 éves Broderick a Meglógtam a Ferrarival (1986) című filmmel vált híressé, az elmúlt években azonban inkább csak a Broadwayon lép fel, olyan darabokban, mint a How to succeed in business without really trying vagy a The Producers.

Sarah Jessica Parkernek házassága előtt Robert Downey Jr-al és John Kennedy Jr-al volt kapcsolata. 1997 májusában, öt éves kapcsolat után ment hozzá Broderickhez.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka színész sztárok színésznő celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr67584764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása