HTML

Friss topikok

Ismét összeáll a Destiny's Child

2008.07.21. 13:51 bellini

Újabb hírek kerültek elő az R&B együttes, a Destiny's Child háza tájáról. A lányok jövőre ismét összeállnak és egy új album megjelenését tervezik, nyilatkozta Kelly Rowland a csapat egyik tagja.

Kelly Rowland nemrég egy interjú keretén belül elmesélte, hogy egykori csapata, , a Destiny's Child, melyben ő is aktív szerepet játszott, 2009-ben ismét összeáll és új albumot jelentet meg.

Azok mellett, hogy Kelly a sajtónak elárulta a csapat újabb anyagokkal rukkol elő, azt is kikotyogta, hogy a Destiny's Child sosem bomlott fel, adja hírül az aceshowbiz.com.

"Én és a lányok sosem szakítottunk - ugyanolyan szoros barátságban vagyunk, mint eddig voltunk, akárcsak a testvérek, jövőre pedig újabb projektekkel állunk elő." - nyilatkozta Kelly.

A Destiny's Child trió 2005ben, Barcelonában jelentette be feloszlását, utolsó albumuk a Destiny Fulfilled 2005 november 15-én jelent meg. A lányok közül Beyonce Knowles vitte a legtöbbre szólóként, de Kelly Rowland is aratott kisebb nagyobb sikereket.

Szólj hozzá!

Címkék: zene bulvár pletyka énekesnő együttes

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr64578049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása