HTML

Friss topikok

Mariah Carey 50 milliós Las Vegas-i ajánlatot kapott

2008.07.18. 11:17 bellini

Mariah Carey 50 millió lírának megfelelő (63 millió euró) összegű ajánlatot kapott a Planet Hollywood kaszinótól. Az énekesnőnek minden este, három éven át kellene szórakoztatnia a közönséget.

A Las Vegas-i Planet Hollywood kaszinótól kapott igencsak kecsegtető ajánlatot Mariah Carey énekesnő, aki ha elvállalja a felkérést, 50 millió líra üti a markát.

"Mariah az egyik legismertebb énekesnő. Könnyűszerrel lehetne Las Vegas királynője" - nyilatkozta egy bennfentes az amerikai America's Star című magazinnak, adja hírül a femalefirst.co.uk.

Ha elfogadja az ajánlatot, a 38 éves énekesnő olyan énekesek nyomdokaiba lép, mint Celine Dion, Sir Elton John és Bette Midler, akik karrierjük során énekeltek már a kaszinóban. Celine Dionnak például nemrég járt le öt éves szerződése.

Májusban az aranytorkú énekesnő hozzáment a színész és énekes Nick Canonhoz, akivel csupán hat hónapja ismerték egymást. Karrierje során Mairah 11 albumot adott ki, a legutóbbi az E=MC2 nevet viseli.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr78574012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása