HTML

Friss topikok

Rihanna nem akar nyuszilány lenni

2008.07.17. 09:37 bellini

Nem kíván nyuszilányként pózolni Rihanna a Playboy oldalain, ezzel ellentétben azonban imádja a fotózásokat, bevallása szerint mindig jó ha megjelenhet egy címlapon.

Annak ellenére, hogy a zenei élet egyik szex-szimboluma, Rihanna nem akar nyuszilányként megjelenni a Playboy magazin hasábjain. Az énekesnő édesanyja miatt nem akar meztelenül mutatkozni.

A Don’t stop the music című dal előadója nemrég elárulta, hogy édesanyja nagyot csalódna benne, ha meztelenül látná valamelyik újság hasábján. "20 éves vagyok, anyukám pedig megölne ha meztelenül látna" - nyilatkozta Rihanna,adja hírül az univision.com

Rihanna egyike azoknak az énekesnőknek, akik visszautasították a Playboy ajánlatát, ennek ellenére klipjeiben igencsak alulöltözötten domborít. A meztelenkedéstől függetlenül Rihanna imád fotózásokra menni. Szereti ha fotózzák és ha megmutathatja bájait.

2007 Rihanna Umbrella című dalától volt hangos.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr61572135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása