HTML

Friss topikok

A Pekingi olipmia jegyében remixversenyt hirdet a Truesound hangstúdió és a 101dj Promotion.

2008.07.15. 15:06 bellini

A kiírásban szereplő dal címe: Ria-ria Hungária, valamint előadója a Summerlove formáció - egy zalai énekessel - Csabival közreműködve.
A dalról annyit érdemes még tudni, hogy az Olimpián résztvevő magyarok buzdítására, lelkesítésére készült!

A kiírt dal szerzője, aki a Truesound Stúdió vezetője is egyben - a Matyi és a Hegedűs nevű formációból kivált hegedűs: Dömötör Balázs.

A stúdió olyan referenciákkal büszkélkedhet mint Dj Lotters, Nightshift, Dj Tomuca, Dj Slash, Dj Indián, Dj Harmath, PiásNővérkék, Jolly, Radics Márk, Tillinger Attila, stb.

Ha te profi, kezdő vagy leendő dj-k/dj páros és producer vagy, egyből nekiállhatsz a remixnek. Stílusbeli kikötés nincs, előnyös, ha a remixben érződik némi karneváli hangulat is.

Nyeremény: A legjobban sikerült rmx előadója helyet kap az ősszel megjelenő Summerlove maxi lemezen, valamint megjelenési felületet kap a www.slagergyar.hu, és www.101djp.com főoldalon 1 hónapig!

Határidő: Augusztus 3. (Legkésőbb éjfélig le kell adni a dalt!)

A dal letölthető: www.slagergyar.hu

Szólj hozzá!

Címkék: zene pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr71569399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása